11 Ağustos 2012 Cumartesi

kılım abi!



Yaz günü erkekler şipidik terliklerle gezerken. ayyy şu ojem nası olmuş, aaa manikürüm pedikürüm gelmiş diyen kızların sıkı sıkıya kapalı ayakkabılar - başlıca converse- giyişlerine kılım abi!


tivitırda kendini fenomen sanan ama bi bokum olamayan adamlar var ya size ayrı kılım lan! ne boksa tutturmuşlar bi #takipedenitakipederim yok #takipteyiz salın lan. ha bi de tt listesinden düşmeyen şu futbol muhabbeti size öyle kılım ki anandan havva anaya kadar sülalenizi sikeyim.



günlerdir üzerimde olan yalnızlık hissi sen ayrı bi kıl dönmesisin zaten bende. oturduğum yerde oturamıyorum senin yüzünden.



şarkı beğenmeyen bi grup arkadaşlar sözüm size eğer görüyorsanız. alın sizi bu paklar. şaka bi yana hadi kıyamadım gene alın hadi alın.


bunu yazarken kendime de kıl oldum lan o değil de. resmen şunu taklit ettim :) ama gerçekten içimi dökmem lazımdı.



şu sıralar deli gibi borcum var abi asıl ona kılım aslında borç değil de param yok amk. vermiyolar. para yok o yüzden mazot alamayıp arabaya da binemiyom. murat boz gibi geziyom valla dişler şöyle :


ama arka fonda da bununla. allahtan google memelerim yok onun gibi. ehehe. neyse mevzuya dönelim nerde kalmıştık.



blogspota da kılım abi. bi tumblr değilsin mesela ama buranın imkanları daha fazla yazı konusunda belki kabul ama bu sefer kimseye ulaşamıyosun ki burdan abi illa bi feyzbuk bi tivitırdan paylaşcan ki millet girsin baksın. takipçinin olmayışı da bi bakıma fena da değil hani gerçekten yalnızlığını kendinle paylaşıyorsun falan ama olmaz yani yine de kılım!




bi de kafamdaki beyazlara ve saç dökülmesine çok kılım sorsan daha 21 yaşındayım ama kafamda 74461532743 tane beyaz var lan. beyaz çıksın dökülmez diyen ablalara abilere de kılım artık dibi gözüküyo lan. eskidendi fırça gibi saçlarım öyle. aah ahh. 


her türlü şarkıyı dinleyemeyen insanlara da kılım abi. bu onların çok yönlü olmadıklarını yeniliklere kapalı olduklarını gerizekalı ve 'ben o tarz sevmeem' düşüncelerini köpek işesin.





devamı geleceeeeek...

0 yorum: